2014. november 30., vasárnap

Rodosz -4

4. nap

2014. aug. 17. vasárnap

Ez a nap ismét a pihenésé volt, napközben lementünk a szomszédos szálloda medencéjéhez. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a két szálloda egybe van építve, mint egy ikerház, két külön bejárattal, viszont az épületen belül át lehet menni egyikből a másikba. A medencét is így használhattuk, teljesen olyan, mintha a mi szállásunkhoz tartozna, csak névleg van a másik szállás területén. Annyi, hogy a lépcsőn lejövet nem jobbra kell fordulni a kijárat felé, hanem balra, és akkor kilyukadunk a medencénél. Itt volt rendes árnyék, a medence egy része felett is, így nem kellett égetni magunkat a napon. A víz kellemesen hűvös volt, ráadásul alig voltak vendégek, választhattunk a napágyak közül, melyikre telepedjünk le.

A medence és a háttérben a két szomszéd-hotel
Pálmafákkal körülvéve

Délután beültünk az Orion étterembe, ott vacsoráztunk. Korán volt még, alig lézengett az étteremben 1-2 ember, így viszont nem kellett annyira sokat várni a kajánkra. Az adagok bőségesek voltak, és ízletesek. Gyros-t rendeltünk, és mellé hármunknak egy nagy tál görög salátát. (gyros tál 7 eu, görögsali 5 eu-ba került) Utána lesétáltunk a strandra.




Felfedeztünk egy átjárót, az Orion szállás területén, így sokkal rövidebb, hogy nem kell az úton végigmenve kerülni egy nagyot.

folyt. köv...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése