2009. február 17., kedd

Bulgária - 6

1988.július 13. szerda 
Ma elég szép idő volt, és reggel is lehetett aludni, úgyhogy kényelmesen indult a nap.Kimentünk a strandra. Persze, nem az egész társaság, ugyanis Ancsa gyengélkedett, ezért rá is kellett figyelni.
víz ma nagyon koszos volt, és a rossz idő után még hidegebb is, mint pár nappal ezelőtt. Ennek ellenére a strandon tömegnyomor volt. A solármatracomat mindenki feltűnően bámulja, de legjobban azt utálom, mikor meg is fogdossák.
Itt különben vigyázni kell az árusokkal, mert ott vágják át az embert, ahol nem szégyellik. /márpedig sokszor nem szégyellik/ Az már fel sem tűnik, hogy 1-2 sztotinkát nem adnak vissza. Egy jó hír: megjelent a Sweppes. Végre valami iható.
Ma is megyünk vacsorázni, meg lett rendelve a kaja.Ma egész jó kaját adtak, sült hús, sült krumpli, paradicsom + hagyma. Utána természetesen az elmaradhatatlan melba. Ma dupla kólát ittunk, ugyanis mindig kihoznak valami coca-colának nevezett 1 dl űrtartalmú vízízű sötét lét. És ebből egy adag kevés.Vacsora után járkáltunk a parkban. Láttunk egy balettműsort is, szabadtéri színpadon, valami híres előadás lehetett, mert telt ház volt, és kint volt a bulgár TV is. Érdekes az volt, hogy monitoron mutatták az előadást azok számára, akik nem jutottak be.
(Késő este megint óriási vihar volt.)
Folyt. köv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése